spa Salonnepro amsterdam

Beauty Moments by Britt lotusbloem

In mijn salon Beauty Moments by Britt wordt er uitsluitend gewerkt met de producten van SPA SalonnePro Amsterdam. In dit merk heb ik alles gevonden wat ik van een product verwacht.

Salonne Pro is een Nederlands, eerlijk en transparant merk. Er worden precies de juiste werkstoffen gebruikt die belangrijk zijn voor het verbeteren van de huid, in exact de juiste concentraties. En dat alles zonder parabenen, silicone, PEG en alcohol.

Daarbij zijn de producten uiteraard niet op dieren getest, hebben ze geen chemische toevoegingen en is er enkel gebruik gemaakt van organische ingrediënten.

De visie van SalonnePro is het ontwikkelen van producten met de beste prijs – kwaliteitsverhouding. De producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden geformuleerd door verschillende vooraanstaande laboratoria. Omdat de producten in eigen ontwikkeling zijn kunnen ze de kosten zo interessant mogelijk houden.

Ook voor thuisgebruik!

In mijn salon bied ik intensieve gezichtsbehandelingen aan. Om de behandeling thuis door te zetten kunt u in mijn salon ook de producten van SalonnePro aanschaffen.

Spa Salonnepro Amsterdam product
Spa Salonnepro Amsterdam logo
Spa Salonnepro Amsterdam producten